-8 linguri de zahar
-o lingura amidon
-zeama de la o jumate de lamaie
-o lingurita de otet
Se bat albusurile cu zaharul ,se adauga zeama de lamaie ,otetul si la sfarsit amidonul,se amesteca bine.
Cu ajutorul posului se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt,se coc la foc mic.cu usa cuptorului deschisa putin.
Am mai facut bezele,dar nu au reusit pana acum asa bine.Multumesc pentru reteta Mirela.
Reteta am preluat-o de aici http://mirelagospodina.blogspot.com/
Am sa iau vreo doua, de mult nu am mai mancat! pupic!
RăspundețiȘtergereServeste-te Adela,caci au iesit tare bune,sunt modesta acum...Te pup Adela
RăspundețiȘtergereCe frumoase sunt,am patit si eu sa nu iasa bezelele,nu am stiut ca trebuie coapte la foc mic ,ca trebuie amidon ,dar intr-o zi am incercat din nou ,dupa ce am colindat netul in jos si in sus,asa am adaptat o reteta care am crezut eu ca este buna.Cu mare placere Maria si altadata.Pupiciii.
RăspundețiȘtergereImi plac mult cum ti-au iesit!!!!!Eu sincer nu am facut inca.Pupici
RăspundețiȘtergere